Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De Carifta Games die van 15 tot en met 17 april plaatsvinden op Curaçao zijn afgelopen weekend officieel gestart met een kickoff-evenement dat werd georganiseerd door de organisatiecommissie (StOA). Een groot aantal genodigden was daarbij aanwezig in het Ergilio Hato Stadion in het SDK.


Carifta GamesMet het zingen van het volkslied van Curaçao en het hijsen van de vlag werd het evenement geopend, gevolgd door een toespraak van de voorzitter van StOA, Igor Cijntje, en voorzitter van CAB Willem Cordilia. Daarna volgde een toespraak van de minister van Onderwijs Wetenschap Cultuur en Sport, Maurina-Esprit-Maduro.
Op het programma stond vervolgens de beëdiging van de atleten waarbij Kamese Halstead en Jaden Bernabela namens de rest van de Curaçaose atleten optraden en ook de vlag kregen overhandigd die ze mogen dragen tijdens de openingsceremonie.
Kaarten voor het bijwonen van de wedstrijden zijn verkrijgbaar bij ‘24 uur uit de muur’, Mensing’s Caminada en Samsom. Ze zijn ook bij SDK verkrijgbaar gedurende kantooruren. Prijzen variëren tussen de 9 en 20 gulden en kinderen onder de 13 mogen gratis naar binnen als ze vergezeld zijn door een volwassene.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.