Statenlid Melvin ‘Mac’ Cijntje (PS) houdt er rekening mee dat er huiszoekingen bij leden van de meerderheid van 12 worden gedaan. ,,Wij worden allemaal al een tijd gevolgd door politie in burger. Het is normaal dat dit gebeurt op het moment dat linkse partijen één blok vormen tegen de gevestigde orde. Het zou mij niet verbazen als bij de huiszoekingen het OM zelf ook bewust bewijzen in de huizen plaatst net zoals dat in het verleden op St. Maarten is gebeurd. Daar heeft een officier van justitie drugs geplaatst in de auto van een rivaal”, aldus Cijntje. Volgens het Statenlid hangt het al een tijd in de lucht dat de vorige coalitie de verkiezingen van 28 april wil uitstellen. ,,De datum komt hen niet goed uit. Veel mensen die op de rechtse partijen stemmen, zijn dan weg met vakantie. En bij de komende verkiezingen telt iedere stem. Een partij kan net 30 stemmen tekortkomen om een zetel te halen.”
,,PS gaat de kiezers waarschuwen om zich goed te realiseren op wie zij stemmen. Curaçao is nu verdeeld in een links en een rechts blok. Het volk moet nu kiezen of zij bestuurd wil worden door de gouverneur of door een meerderheid in de Staten.”

invalvkc


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).