Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - Vijf religieuzen waren gistermiddag aanwezig in de Staten om samen met de parlementariërs te bidden.

statenbidden

Voor het gebed, dat een dag eerder werd aangekondigd, was de bijna voltallige coalitie - MFK, Kòrsou di Nos Tur, Melvin Cijntje van PS, Marilyn Moses van Movementu Progresivo en onafhankelijke Statenleden Eduard Braam en Gassan Dannawi - aanwezig. Alleen Sherwin Leonora (PS) was wegens een cruisevakantie nog afwezig.
Een voor een gingen de religieuzen in gebed met de Statenleden. Er werd gebeden om een nieuw begin en om vergiffenis van de zonden. De kern van de boodschap was bij allemaal hetzelfde: er moet niet alleen in de kerk en in het gebouw van de Staten worden gebeden. We moeten ook leven conform de regels van God.
Van de oppositie was alleen Henny Reinilla van PNP aanwezig.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).