Jeugdtheaterschool KleinPodium, een initiatief van Klein College en MPA gaat onder leiding van Vanessa Werkhoven uiteenlopende theaterlessen aanbieden in een lesprogramma van in totaal vijf leerjaren.

Werkhoven studeerde in 2004 af aan de Academie voor Kleinkunst in Amsterdam. Na een aantal jaar op het toneel te hebben gestaan in de verschillende ‘Nijntje Musicals’ richtte zij in 2007 het Jeugdtheaterschool aan de Zaan op, waarmee zij in 2012 de ‘Aanmoedigingsprijs Cultuur’ won. Op Jeugdtheaterschool KleinPodium kunnen jonge theatermakers van Curaçao hun talenten ontwikkelen in een veilige en gezellige omgeving.

jeugdtheaterschool


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).