Het ministerie van Economische Ontwikkeling heeft na de hevige regenval van de afgelopen tijd, de stranden onder zijn hoede genomen en de CTB de stranden onder handen laten nemen. Dat heeft demissionair minister Eugene Rhuggenaath (PAR) afgelopen week in de Staten laten weten: ,,Strandonderhoud is eigenlijk de taak van het ministerie van Gezondheid, Milieu en Natuur (GMN), maar de CTB helpt, daar is ook geld voor begroot. Het is de bedoeling om op dit gebied meer te gaan samenwerken binnen de ministeries. Wat betreft de stranden bijvoorbeeld niet alleen met GMN, maar ook met het ministerie van VVRP.” 

stranden


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).