Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - De afgelopen maanden hebben ruim 500 kinderen van 19 basisscholen een schooluniform en schoolbenodigdheden ontvangen zodat ze een onbezorgd schooljaar kunnen hebben met nieuwe spullen. Dat is gisteren door de Rotary Club Curaçao bekendgemaakt.
De fondsen voor dit Back to School-project heeft de Rotary Club ingezameld middels de 50 Hour Live acties in 2013, 2014 en 2015.
Niet alleen basisschoolleerlingen worden gesteund. In augustus werd het Moving Forward-project vervolgd waarbij vsbo-leerlingen na schooltijd begeleiding krijgen op het gebied van huiswerk, creatieve expressie, sport en spel.

uniformen


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).