Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Eerder werd al duidelijk dat het Slaapcentrum de deuren weer zou openen onder de vlag van het Advent Ziekenhuis, maar nu zal dat dan ook echt gebeuren. Op 29 februari zal de heropening plaatsvinden en vanaf gisteren is er begonnen met de registratie van patiënten.
Eerder stond de opening van het Slaapcentrum nog voor begin oktober gepland. Directeur van het Advent Ziekenhuis, dat de oude Taams Kliniek waar het Slaapcentrum onder viel heeft overgenomen, Cenaida Panneflek, zei toen dat het personeel daarvoor al was aangenomen.
,,Daar zitten veel mensen op te wachten. We krijgen regelmatig vragen, omdat patiënten nu naar het buitenland moeten, terwijl ze liever op Curaçao blijven”, lichtte Panneflek eerder toe.
Vanaf 1 juli was de voorziening voor slaapstoornissen op Curaçao geannuleerd. ,,Een woord van dank aan het volk van Curaçao voor haar geduld en tevens voor de aanmoedigende woorden die een grote steun voor ons waren. Dit was een stimulans voor ons om nog een mijlpaal te bereiken op weg naar uitstekendheid”, aldus het ziekenhuis in de aankondiging van de heropening.

ADletters logo


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.