Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Ook reisagenten, 37 in totaal, en leden van de internationale pers (16) hebben deelgenomen aan de KLM Curaçao Marathon. Dat wordt bekendgemaakt door de Curaçao Tourist Board (CTB).

klmpers

Zij maakten deel uit van de in totaal 2.100 deelnemers uit 33 landen die onder andere over de pontjesbrug moesten rennen. Ook waren er veel lokale deelnemers bij, aldus de CTB, die met trots terugkijkt op het evenement dat een goede promotie was voor het eiland. Van de pers waren er drie leden uit Nederland, negen van Aruba, drie uit Suriname en een uit Trinidad. In de halve marathon is de journalist uit Trinidad zelfs als tweede geëindigd. ,,Niet allemaal deden ze mee aan de wedstrijd, enkelen waren speciaal overgekomen om verslag te doen van de marathon”, aldus de CTB.
De reisagenten waren winnaars van de KLM Curaçao Sales Run die in samenwerking met het toeristenbureau en de Stichting Run in The Sun georganiseerd werd. De KLM Curaçao Sales Run had als doel om de ticketverkoop naar Curaçao en deelname aan de marathon te stimuleren. De reisagenten die de meeste tickets verkochten in de maand november kregen de kans om een trip te maken naar Curaçao. Er zijn zodoende 37 reisagenten naar Curaçao gekomen die, door activiteiten georganiseerd door de CTB, kennis hebben kunnen maken met het toeristische product Curaçao.
De pers vertegenwoordigde verschillende televisiestations, social media, kranten en radio, zoals de krant Diario, Telearuba, zoomaruba.com, radio Solo di Pueblo, ITV, de krant Awemainta, Girlslove2Run, ABC TV/Radio en ATV.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).