Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Met de uitbreiding van de diensten op het internationale vlak is Curoil erin geslaagd om meer en meer deviezen voor het land te genereren.

curoiltaart

Dat heeft directeur Yamil Lasten van Curoil gisteren tijdens een speech ter gelegenheid van het 30-jarig bestaan van de overheids-nv naar voren gebracht. ,,Door de visie te wijzigen waarbij wij ons meer richten op uitbreiding op de internationale markt, is het mogelijk dat Curoil blijft produceren, het bedrijf blijft daardoor stabiel, in ontwikkeling en solide en heeft een stralende toekomst voor zich”, aldus Lasten in zijn toespraak.
De overheids-nv wil een solide fundament leggen voor de internationale groei waarbij tegelijkertijd de stabiliteit op lokaal niveau gegarandeerd wordt. In december 2013 werd Curoil Aruba Freezone operationeel. De marktwaarde heeft zichzelf bewezen met de winst die er in 2014 werd geboekt. ,,De vooruitzichten zien er voor het jaar 2015 nog beter uit en dit is allemaal te danken aan de inspanningen van de werknemers en de ruimte die de aandeelhouder en de Raad van Commissarissen aan het bedrijf bieden.”
In zijn toespraak memoreerde Lasten hoe Curoil in 1985 begon, toen de Shell de Nederlandse Antillen Verkoopmaatschappij sloot. Curoil begon toen met de distributie van aardolieproducten. ,,In de afgelopen jaren is Curoil enorm gegroeid en heeft naam gemaakt als een prestigieus en betrouwbaar bedrijf dat de lokale en de internationale markt van producten voorziet en voor de distributie zorgt.” Foto Jeu Olimpio


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).