Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Het nieuwe kantoor van het Openbaar Ministerie (OM) is gisteren geopend.

omgebouw

Het boeteloket is daarmee verhuisd van de Tempel naar het kantoor aan de Abraham Chumaceiro Bulevar nabij het Waaigat. De nieuwe locatie past in het plan ‘doorontwikkeling’ van het Openbaar Ministerie. Volgens het OM wordt met deze locatie de service aan klanten geoptimaliseerd.
Het boeteloket is van maandag tot en met donderdag geopend van 7.30 tot 11.30 uur en van 13.30 tot 16.30 uur. Op vrijdag sluit het loket een half uur eerder. Boetes kunnen hier cash, of via een pinautomaat worden voldaan. Ook kan hier een betalingsregeling worden getroffen.
Ook de aanvraag voor gevangenisbezoek is verhuisd naar het Waaigat. Wie een gevangene in het SDKK wil bezoeken moet bij het OM toestemming vragen. Dit kan op woensdag en donderdag tussen 7.30 uur en 11.30 uur en tussen 13.30 en 16.30 uur.
Bij dit nieuwe loket worden ook stempels ‘bij definitief vertrek’ voor de Toelatingsorganisatie uitgedeeld. Deze kunnen van maandag tot en met donderdag worden verkregen van 7.30 tot 11.30 uur en van 13.30 tot 16.30 uur. Op vrijdag sluit het loket een half uur eerder.
Voor vragen over strafzaken of het indienen van klachten over de politie is het nieuwe loket eveneens beschikbaar. Dat kan maandag, woensdag en donderdag tussen 14.00 en 16.00 uur.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).