Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Het nieuwe kantoor van het Openbaar Ministerie (OM) is gisteren geopend.

omgebouw

Het boeteloket is daarmee verhuisd van de Tempel naar het kantoor aan de Abraham Chumaceiro Bulevar nabij het Waaigat. De nieuwe locatie past in het plan ‘doorontwikkeling’ van het Openbaar Ministerie. Volgens het OM wordt met deze locatie de service aan klanten geoptimaliseerd.
Het boeteloket is van maandag tot en met donderdag geopend van 7.30 tot 11.30 uur en van 13.30 tot 16.30 uur. Op vrijdag sluit het loket een half uur eerder. Boetes kunnen hier cash, of via een pinautomaat worden voldaan. Ook kan hier een betalingsregeling worden getroffen.
Ook de aanvraag voor gevangenisbezoek is verhuisd naar het Waaigat. Wie een gevangene in het SDKK wil bezoeken moet bij het OM toestemming vragen. Dit kan op woensdag en donderdag tussen 7.30 uur en 11.30 uur en tussen 13.30 en 16.30 uur.
Bij dit nieuwe loket worden ook stempels ‘bij definitief vertrek’ voor de Toelatingsorganisatie uitgedeeld. Deze kunnen van maandag tot en met donderdag worden verkregen van 7.30 tot 11.30 uur en van 13.30 tot 16.30 uur. Op vrijdag sluit het loket een half uur eerder.
Voor vragen over strafzaken of het indienen van klachten over de politie is het nieuwe loket eveneens beschikbaar. Dat kan maandag, woensdag en donderdag tussen 14.00 en 16.00 uur.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.