Un Kòrsou Hustu, de partij van onafhankelijk Statenlid Omayra Leeflang, is gisteren officieel gelanceerd. Dit gebeurde op de internationale Dag van de Democratie. Leeflang gaf al eerder aan dat bewust voor deze dag is gekozen omdat de partij achter de principes van de democratie staat: vrijheid, respect voor de mensenrechten, vrije en geheime verkiezingen en ook de deelname van alle mensen aan de verkiezingen. Volgens Leeflang verkeert de democratie in groot gevaar: steeds meer mensen keren zich van de politiek af en hebben geen interesse om te gaan stemmen. Daar wil zij met haar partij verandering in brengen. Op de foto geeft Leeflang de hamer aan bestuursvoorzitter van Un Kòrsou Hustu, Billy Pandt.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via www.online.ad.cw.

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.