Op de eerste dag van het Endless Summer Sports Festival imponeerde de Curaçaose Wave Antonia het publiek op de Sint Jorisbaai met een spectaculaire sprong onder de ogen van de jury op de rots.

endlessummer

Hij behaalde daarmee de tweede plaats in het voorlopige klassement, achter wereldkampioen Freestyle Kiri Thode en voor Ryan Richie, die derde werd. Vandaag en morgen treden de windsurfers weer aan naast kitesurfers, vissers, tennissers, renners en mountainbikers, die de derde editie van het sportfestival vormgeven. Het publiek is van harte welkom, ook in de avonduren bij het optreden van de bands Caribbean Courage en Sleeves. Entree is gratis. 


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.