Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Er kan weer gespeeld worden in het volle licht bij het Tio Daou Ball Park. De Curaçao Baseball Week (CBW) heeft nieuwe stadionlampen gedoneerd aan het baseballpark.

Dat lampen zijn bekostigd door een donatie uit de CBW-veiling van eind vorig jaar. Naast de donatie aan het Tio Daou, komt het resterende bedrag ten goede aan alle 16 Little League-organisaties die Curaçao rijk is.
,,Wij zijn ontzettend blij en gelukkig met de schenking en installatie van de nieuwe stadionlampen. De mogelijkheden om in avonduren te trainen en wedstrijden te spelen, is essentieel voor de ontwikkeling van de baseballsport”, aldus Lipo Elhage, namens het Tio Daou Ball Park.
Vincent Zrour namens de CBW: ,,Sinds de eerste editie in 2013 steunt het Tio Daou Ball Park de Curaçao Baseball Week. Dankzij deze steun is het mogelijk om de Kids Clinics en Ball Park Night te hosten in het stadion en krijgt Curaçao de kans hun helden in het echt te ontmoeten. Namens de CBW-organisatie helpen we het Tio Daou graag in de verbetering van de faciliteiten en staan we achter dit succes van en voor Curaçao.”
De Curaçao Baseball Week 2015 vindt plaats van 27 november tot 4 december 2015. Dit jaar zal de CBW worden afgesloten met een ‘Ball Park Night’ in het Tio Daou. Meer informatie over de CBW is te vinden op de website van de organisatie of via de Facebookpagina.
www.curacaobaseballweek.com


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.