Van een onzer verslaggeefsters

Willemstad - Minister Irene Dick van Onderwijs, Cultuur, Sport en Wetenschap (PS) heeft de Delfos Week Curaçao geopend.

Het programma is voorbereid door Fundashon Frontera, is gericht op Curaçaose professionals en wordt geleid door Martine Delfos: een wetenschappelijk onderzoeker gespecialiseerd in onder andere relatietherapie, autisme en eetstoornissen. Delfos verzorgt lezingen en trainingen in verschillende delen van het Koninkrijk.

Minister Dick werd verwelkomd door Angela Lachman van Fundashon Frontera en door Delfos die het programma deze week zal leiden. Foto Tico Vos

Tijdens de opening van de Delfos Week Curaçao, concentreerde Delfos zich op het belang van dit soort lezingen om de professionele dienstverlening te verbeteren. Minister Dick werd verwelkomd door Angela Lachman van Fundashon Frontera en door Delfos, die het programma deze week zal leiden. Professionals hebben grote belangstelling geuit voor het evenement.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via www.online.ad.cw.

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.