Al het nieuws

De ‘Emancipatie en Rijkseenheid Boulevard’ heet vanaf nu de Dominico F. ‘Don’ Martina Boulevard. De oud-premier van de Nederlandse Antillen werd gistermiddag met deze onthulling bedankt voor zijn werk voor de Curaçaose gemeenschap. Gouverneur Lucille George-Wout, premier Ivar Asjes en de ministers van Onderwijs, Wetenschap, Cultuur en Sport Irene Dick en Verkeer, Vervoer, Ruimtelijke Planning Suzy Camelia-Römer waren bij de plechtigheid aanwezig. De groet tussen twee oud-premiers van de Nederlandse Antillen voor de ceremonie begon zorgde voor een bijzonder plaatje. Ook de zoon van Martina, oud-minister van Economische Ontwikkeling, Steven Martina, was aanwezig en sprak vol trots over zijn vader. 


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).