Al het nieuws

Van onze correspondent
Kralendijk - Het cruiseschip Rotterdam van de Holland America Line heeft afgelopen weekend Bonaire voor de eerste keer bezocht.

bonrotterdamDe Rotterdam voer in de vroege ochtenduren de haven van Bonaire binnen met in totaal 1.531 passagiers en 1.000 bemanningsleden aan boord.
Byron Tromp van het scheepsagentschap Armada Port Agency verwelkomde de kapitein van het schip, Bas van Dreumel, en zijn bemanning op Bonaire. Dit vond plaats in aanwezigheid van waarnemend gezaghebber Reynold Oleana, gedeputeerde van Toerisme Hennyson Thielman, havenmeester Günther Flanegin, loods Daimiro Janga en Rolanda Marin van de Tourism Corporation Bonaire (TCB).
Oleana en Thielman overhandigden namens het Openbaar Lichaam Bonaire de Bonairiaanse vlag en gaven uitleg over de betekenis van de vlag. Van havenmeester Günther Flanegin kreeg de kapitein een ingelijste foto van het moment waarop de Rotterdam de haven van Bonaire binnenvoer en Rolando Marin en Joanny Trinidat van TCB gaven het boek ‘Bonaire Point to Point’, een boek met prachtige illustraties van de Bonairiaanse natuur onder water en op het land. Dreumel liet blijken ermee verheugd te zijn en als blijk van waardering overhandigde hij een model van het cruiseschip Rotterdam in Delfts blauw.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.

Top Tags afgelopen week

No Tags found.