Al het nieuws

Van onze correspondent
Oranjestad - Cas di Cultura organiseert in maart audities voor ‘Grease, the rock ‘n’ roll musical’. Het bedrijf heeft de licentie gekregen om de musical op Aruba te produceren. De show zal aan internationale standaarden moeten voldoen.

ARUGreaseAan het eind van dit jaar zal de show voor het publiek te zien zijn, met dans, zang en muziek. Cas di Cultura doet een oproep aan iedereen die wil meedoen met de musical, om auditie te doen. Deelnemers van 15 jaar en ouder kunnen meedoen. Wie dans en acteren combineert, heeft een grote kans om te worden geselecteerd.
De audities vinden plaats op zaterdag 23 maart tussen 18.00 en 22.00 uur en op zondag 24 maart van 16.00 tot 19.00 uur. Het doel van de productie is om talenten te vinden. De musical wordt georganiseerd door een ervaren en professioneel team onder leiding van Ferdinand Franca. De dansinstructeur is Kevin Gumbs en Nicole van Eer wordt verantwoordelijk voor de zang.
Wie zich wil aanmelden voor de audities, moet een e-mail sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Cas di Cultura stuurt dan een script terug (een monoloog) en een lied. Beide stukken moeten worden voorbereid voor de auditie. Een van de liedjes die zeker aan de orde zullen komen, is ‘We go together’.
Kandidaten die zich nu al inschrijven, hebben meer tijd om zich voor te bereiden. Het dansgedeelte van de audities hoeft niet te worden voorbereid. Op de dag zelf zal ter plaatse worden gekeken naar de danskwaliteiten van de deelnemers.
Het verhaal van ‘Grease’ speelt zich af op Rydell High School in Chicago. De musical volgt het leven van tien jongeren die naar school gaan en tijdens hun schooltijd leren omgaan met groepsdruk, politiek, normen en waarden, liefde en vriendschap.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.