Al het nieuws


Van onze correspondent
Oranjestad - AVP-leider Mike Eman vindt het onbegrijpelijk dat de regering de bedrijven die de wegbermen schoonhouden, verbiedt om eind december te werken. ,,Hun wordt vijf dagen inkomen ontnomen”, aldus Eman.

aruaannemersDienst Openbare Werken maakt al sinds jaar en dag gebruik van kleine aannemersbedrijfjes om zwerfafval op te ruimen en het groen in bedwang te houden langs de kanten van de weg. Onlangs kregen de ondernemers een brief dat er een verplichte vakantie is tussen Kerst en Oud en Nieuw. Voor de bedrijven betekent dit geen inkomen in die periode. ,,Juist in de periode dat hun gezinnen extra kosten hebben, worden deze mensen getroffen door weer een onredelijke bezuinigingsmaatregel van kabinet Evelyn Wever-Croes. Ze verdienen al niet veel en dan wordt hun deze maand ook nog eens een kwart afgenomen”, aldus Eman.


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).