Al het nieuws

Van een onzer verslaggevers
Philipsburg - De drie Syriërs die vorige maand met valse paspoorten werden gearresteerd op Princess Juliana International Airport op Sint Maarten worden uitgezet. Het drietal werd door de rechter veroordeeld tot voorwaardelijke straffen, waarna ze werden overgedragen aan de Immigratiedienst, schrijft The Daily Herald.
De drie mannen probeerden met valse Griekse paspoorten op 14 november, de dag na de aanslagen in Parijs, vanuit Haïti Sint Maarten binnen te komen. Zij hadden geen terroristische plannen, zo bleek al snel. De drie waren vanuit Syrië via omwegen naar Brazilië gereisd en wilden naar Europa om zich bij familie te voegen. Zij waren in handen gekomen van mensensmokkelaars, die hen voorzagen van de valse Griekse paspoorten.


Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.