Al het nieuws

Van een onzer verslaggevers
Philipsburg - Gouverneur Eugene Holiday van Sint Maarten heeft het Landsbesluit voor uitstel van de verkiezingen van 9 februari nog niet getekend. Dat zegt premier William Marlin. Hij heeft nog niets van de gouverneur gehoord, zei hij op de wekelijkse persconferentie.
Het Landsbesluit van het vorige kabinet, waarin de Staten worden ontbonden en er verkiezingen worden aangekondigd voor 9 februari, wordt morgen van kracht. Marlin verwacht dat Holiday het door zijn kabinet ingediende besluit voor die datum zal tekenen. ,,Tot die tijd staat alles ‘on hold’.”
Over de campagne van tegenstanders van uitstel, waaronder de vorige regeringspartij UP van Theo Heyliger, zei Marlin dat die de mensen misleidt. ,,Het is allemaal politieke gebakken lucht en retoriek.”


Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).