Op het Maria College is weer een taaldorp voor de vakken Spaans en Nederlands georganiseerd voor de tweede technisch kadergerichte leerweg (tkl)-klassen.

Taaldorp3Een taaldorp is een lesvorm om de spreekvaardigheid in een vreemde taal te toetsen en oefenen. Er wordt een buitenlands dorp nagebootst en de deelnemers voeren informele gesprekken. De bewoners worden gespeeld door moedertaalsprekers of docenten. In het nagebootste dorp is bijvoorbeeld een kledingwinkel, een reisbureau of een restaurant aanwezig, waar specifieke gespreksopdrachten moeten worden vervuld.
Foto Maria College


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.