Heel het eiland kan tussen 24 november en 6 januari 2023 genieten van de kerstversieringen en sfeervolle verlichting in de straten van Punda en Otrobanda. 

F05kerstversieringen stad 1Minister van Economische Ontwikkeling (MEO), Ruisandro Cijntje, heeft samen met minister Charles Cooper van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke planning (VVRP), het startsein gegeven voor de lichtversieringen in de binnenstad. Het was na corona alweer drie jaar geleden dat de binnenstad op deze manier verlicht wordt. Er wordt nu ook stilgestaan bij het feit dat Willemstad 25 jaar op de Unesco Werelderfgoedlijst staat.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.