Heel het eiland kan tussen 24 november en 6 januari 2023 genieten van de kerstversieringen en sfeervolle verlichting in de straten van Punda en Otrobanda. 

F05kerstversieringen stad 1Minister van Economische Ontwikkeling (MEO), Ruisandro Cijntje, heeft samen met minister Charles Cooper van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke planning (VVRP), het startsein gegeven voor de lichtversieringen in de binnenstad. Het was na corona alweer drie jaar geleden dat de binnenstad op deze manier verlicht wordt. Er wordt nu ook stilgestaan bij het feit dat Willemstad 25 jaar op de Unesco Werelderfgoedlijst staat.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).