Van een onzer verslaggevers

Willemstad - De aanstelling van Steven Martina (MAN) als minister van Economische Ontwikkeling (MEO) zal niet zoals eerder gesteld morgen plaatsvinden, maar pas op 22 mei. Dat is in overleg met de gouverneur besloten en gisteren officieel bekendgemaakt.

F04 Steven Martina,,Ook al is de in functiestelling niet op 11 maart zoals eerder aangekondigd, de voordracht van de kandidaat blijft geldig”, aldus de regering.

Giselle Mc William (MAN) blijft dan ook voorlopig nog even de minister van Economische Ontwikkeling. ,,Voor mij zijn het dus nog niet de laatste loodjes”, is het enige wat zij erover kwijt wil.

Steven Martina stelt desgevraagd dat hij op verzoek van de gouverneur heeft ingestemd met het uitstel en dat ‘hier wel redenen aan ten grondslag liggen, maar dat hij hier niet over kan uitweiden omdat de inhoud van het overleg met de gouverneur niet voor het publiek is’.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.