De Curaçaose damessoftbalselectie die vrijdagavond het Zuid-Amerikaanse kampioenschap won, kwam gisteren terug uit Ecuador.

softbaldamesDe dames wachtte een groots onthaal; zij werden toegejuicht door het publiek tijdens hun zegetocht vanaf luchthaven Hato via de Rooseveltweg, Cubaweg en Santa Rosaweg naar Buena Vista Ballpark. De Curaçaose selectie versloeg in de finale het Braziliaanse team met 6-5. De softbaldames hebben grote indruk gemaakt tijdens het Zuid-Amerikaanse kampioenschap dat op 25 oktober begon en waaraan acht selecties meededen: Curaçao, Colombia, Argentinië, Brazilië, Chili, Peru, Panama en Ecuador.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.