De sleepboot Barakuda van KTK is onlangs onder aanvoering van kapitein Rendell Victor vertrokken naar Trinidad.

ktksleepbootDe Barakuda voegt zich daar bij de sleepboot Mero die sinds februari in Trinidad is ter ondersteuning van de activiteiten van het staatsbedrijf National Energy Corporation of Trinidad & Tobago Ltd (NEC).
KTK en NEC hebben vorig jaar in augustus een overeenkomst ondertekend waarin de sleepboot assistentie zal verlenen bij de sleepoperaties in diverse havens van Trinidad en Tobago gedurende een periode van drie maanden.
Aan boord zijn, behalve kapitein Rendell Victor en stuurman Ethelree Rellum, de machinisten Clinton Janga en André Howell, alsook de matrozen Morandy Martina en Irvan Turner, die de boot richting Trinidad begeleiden.
Foto KTK


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.