Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Het Gemeenschappelijk Hof van Justitie doet naar verwachting vandaag uitspraak in verband met een zich al lang voortslepende zaak tussen The Strand en Girobank.

thestrandDetails worden in dit stadium niet verstrekt, maar bronnen weten deze krant te melden dat op grond van tijdens het proces door The Strand aangevoerde stukken Girobank, staande de zitting bij het Hof, de zaak haar vordering heeft ingetrokken. Daarop is om proceskostenveroordeling gevraagd. Daarvan volgt vandaag vonnis.
Partijen zijn benieuwd over wat en hoe het Hof dit bijzondere moment op papier zal zetten. Het blijkt dat Girobank ‘belangrijke informatie heeft achtergehouden’, aldus de verdediging van The Strand. Dat zou in eerste aanleg ook het geval zijn geweest. The Strand wilde, voordat het vonnis er is, geen informatie verstrekken. Ook advocaat André Small mag op instructie van zijn cliënt nog niets zeggen.
In het Handelsregister van de Kamer van Koophandel komt The Strand voor met als officiële naam ‘Curaçao Real Estate Development nv’, opgericht in 2006. Directeur is de Curaçaoënaar Jose Alberto Ferreira. Hij is projectontwikkelaar en bouwde een achttiental luxeappartementen. Deze worden tegenwoordig verhuurd via de gelijknamige website, namelijk thestrandcuracao.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).