Bij de handtekeningenactie, georganiseerd door Frente Amplio die pleit voor het openhouden van de raffinaderij, zijn gisteren bij het buurthuis in Santa Maria ongeveer 75 mensen komen opdagen.

petitieOnder de aanwezigen was ook voormalig premier en leider van Pueblo Soberano, Ben Whiteman. Het tekenen van de petitie was voorafgaand aan twee lezingen door Jeannette Juliet Pablo en Hubert Scherptong die vooral de negatieve gevolgen van het sluiten van de raffinaderij hebben benadrukt. De protestorganisatie, met als tijdelijke aanvoerders de partijleden van René Rosalia, zijn het oneens met de aanpak van het kabinet-Rhuggenaath.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.