Het eerste schip met zestig ton aan groente, fruit, dierenvoer en honing is gisteren uit Colombia aangekomen en hartelijk verwelkomd door de minister van Cultuur, Marilyn Alcalá-Wallé en plaatsvervangend minister van Economische Ontwikkeling, Armin Konket.

fruitschipAanwezig was ook de gouverneur van La Guajira, Wilson Rojas Vanegas waarmee Alcalá-Wallé eerder in Colombia afspraken maakte voor nauwere samenwerking. Het transport is ook mogelijk geworden door de bedrijvengroep Gran Caribe van Wilbert Gertruida en de groep Malécon van Yesid Medina.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.