Carnavalsgroep Hats off to Dreams ging er afgelopen zaterdag tijdens de prijsuitreiking met alle grote prijzen vandoor.

F01 Grote winnaar carnaval 1De groep deed dit jaar voor het eerst mee aan de carnavalsoptocht en kwam op zes punten als beste uit de bus. Het Maria Immaculata Lyceum (MIL) won de prijs voor beste tienercarnavalsgroep. Het was volgens de carnavalsstichting JAG de meest originele en creatieve groep, de groep met de beste show en sfeer. Ook de paardengroepen zijn door de carnavalsstichting beoordeeld. Criadero el Hijo de David heeft de eerste prijs gewonnen. Bij de kinderen is de groep The Cutie Kids als beste groep uit de bus gekomen.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.