Het kunst-opleidingsinstituut Instituto Buena Bista (IBB) presenteerde gisteren de BareBone Band die een muzikaal optreden verzorgde met zelfgemaakte instrumenten.

De IBB-studenten hebben hier speciaal een muziekworkshop voor gevolgd bij de ‘artist in recidence’, binnen het programma van het Mondiraanfonds, Paul Devens. De instrumenten zijn van afvalmateriaal gemaakt en de muziek is voornamelijk ritmisch. Met kaartjes maakt de dirigent de ongetrainde musici duidelijk wat ze moeten doen: hard of zacht, snel of langzaam, sommigen musici wel en anderen niet of al dan geen zang.

ibb


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.