Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad – Vicevoorzitter van de Ride for the Roses Curaçao (RFTRC) Curd Evertsz heeft afgelopen zaterdag de laatste 30 kilometer gelopen van zijn project ‘Standing Order 1.000 Walking Buddies’.

rideMet deze loop van duizend kilometer wilde Evertsz ook duizend periodieke overboekingen bereiken voor het goede doel: de strijd tegen kanker en de zorg voor kankerpatiënten op Curaçao.
Zaterdag liep Evertsz niet alleen. Hij werd vergezeld door een groep ‘buddies’ die een deel van de route meeliep. Deze buddies zorgden zelf ook weer voor ‘standing orders’ voor een maandelijkse bijdrage aan RFTRC. Onder meer premier Eugene Rhuggenaath (PAR) en minister Steven Martina van Economische Ontwikkeling (MAN) liepen afgelopen zaterdag mee. De drumband van het Vrijwilligers Korps Curaçao begeleidde de deelnemers het laatste stuk van de route.
Na afloop kondigde Evertsz aan het doel te verleggen naar 1.500 km, mits er dan ook weer meer nieuwe standing orders kunnen worden geregistreerd.
Evertsz begon in maart als ‘solo walker’, in het kader van het derde lustrum van RFTRC in januari 2019.
Twee weken geleden stond de teller van de actie al op een totale vaste maandelijkse bijdrage aan RFTRC van ruim 100.000 gulden op jaarbasis. Nieuwe aanmeldingen zijn nog steeds welkom via e-mailadres This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

 

 

 


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.