Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De drie inspecteurs-generaal, Dorylee Pappers-Lopez Penha van Aruba, Earl Best van Sint Maarten en Jan Huurman van Curaçao, zullen deze week in een brief aan de ministers van Volksgezondheid van de vier landen in het Koninkrijk de belangrijkste gezamenlijke standpunten neerleggen en ook een aantal verzoeken doen om de samenwerking onderling en ook met Nederland, te versterken.

inspecteurs De drie inspecteurs en hun delegaties kwamen afgelopen weekend voor de tweede keer bijeen ter voorbereiding op de ministersconferentie (22 juni). De delegaties van de Inspecties Volksgezondheid van Curaçao, Aruba en Sint Maarten spraken over ‘zaken van gemeenschappelijk belang’ zoals registratie en import van geneesmiddelen, openbaarmakingsbeleid, uitspraken van juridische procedures, de rol van de Inspecties bij rampenbestrijding en de samenwerking met de Inspectie in Nederland.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.