Op de Dag van de Leerling, die deze week gevierd werd, kregen verschillende kinderen die uitstekend presteren op school, een pin van de Curaçaose vlag en een speciale erkenning.

studentenpinDe dag is in 2007 door de regering officieel ingesteld op de geboortedag van Endrew Isabella die in dat jaar als gevolg van kanker kwam te overlijden. Isabella zat op de Sint Josef vsbo en was een voorbeeldige leerling die een enorm doorzettingsvermogen toonde, ondanks zijn ziekte. De selectie van de leerlingen verliep via de schoolbesturen. Op de dag zelf kwamen zij, de docenten, hun ouders en de moeder van Endrew Isabella samen, waarna premier Eugene Rhuggenaath een toespraak hield.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).