Staatssecretaris van Buitenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties Raymond Knops brengt momenteel een kennismakingsbezoek aan de drie Benedenwindse Eilanden.


KnopsIn het kader daarvan bezoekt hij ook Curaçao. Gisteren had hij onder andere een ontmoeting met gouverneur Lucille George-Wout en premier Eugene Rhuggenaath, kreeg hij een rondleiding door de stad en mocht hij een kijkje gaan nemen bij Kurá di Arte in Pietermaai. Vandaag staat onder andere een rondvaart door de haven op het programma, waarna de staatssecretaris van Koninkrijksrelaties verder reist naar Aruba. Hij begon zijn reis maandag op Bonaire. 

 


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.