Luchthaven Hato heeft gisteren drie nieuwe digitale platforms officieel in gebruik genomen.

hato

Daarbij waren ceo Ralph Blanchard van Curaçao Airport Partners (CAP) en senior advisor Airport Operations Giordano Molina van Curaçao Airport Holding (CAH) aanwezig. Het scherm op de Airport Boulevard kan zelfs bekeken worden vanaf de Mirador. Het is het grootste advertentie- en entertainmentscherm van Curaçao met een afmeting van 6 bij 8 meter en een 10 megapixels scherp beeld. Behalve advertenties zullen er bijvoorbeeld ook voetbalwedstrijden, zoals straks het WK, op vertoond kunnen worden en culturele evenementen of films. Vanaf komend weekend zijn verder een nieuwe website van de airport en de airport-app in de lucht.
Foto Jeu Olimpio


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).