Het ADC-laboratorium heeft nu de internationaal erkende accreditaties ISO 15189 voor medische controles en ISO 17025 voor de controle van leidingwater gekregen.

accreditatie Tijdens een bijeenkomst bij het laboratorium heeft verantwoordelijk minister Suzy Camelia-Römer van Gezondheid, Milieu en Natuur het ADC geprezen Het lab is dankzij het doorzettingsvermogen er nu in geslaagd om voor de volle 100% geaccrediteerd te worden, aldus de minister. De accreditatie houdt ook in dat het lab nu de kwaliteit van alle processen garandeert, de samenwerking met buitenlandse laboratoria wordt ook daardoor vergemakkelijkt.  


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.