Net zoals een paar jaar geleden staan op het terrein van Aqualectra bij Mundo Nobo weer noodaggregaten van het Britse bedrijf Aggreko.

aggreko De 10 megawatt die de generatoren tijdelijk leveren, is dringend nodig om stroomuitval te verminderen in periodes van extreme hitte, windstilte en toenemend elektriciteitsverbruik. Maar de extra capaciteit maakt het ook mogelijk om bijvoorbeeld onderhoudswerkzaamheden uit te voeren zonder te hoeven schakelen. Maar uiteindelijk wordt gekozen voor een meer duurzame oplossing voor het capaciteitstekort. Volgend jaar wordt begonnen met de uitbreiding van de dieselcentrale aan de Dokweg met 40 megawatt. Daarna zullen de noodaggregaten niet langer nodig zijn.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).