Hello Skálo promoot lokaal talent, startende ondernemers en culturele ontwikkeling door evenementen te organiseren waarvan de opbrengst gaat naar bewoners van de wijk Scharloo die het echt nodig hebben.

foodies Op de Dag van de Autonomie bezochten enkele honderden mensen Parke Leyba voor de eerste editie van Hello Skálo Foodies Fest met een smakelijk aanbod van onder meer Surinaamse en Venezolaanse gerechten, barbecue en vegan food, tapas en desserts. Ook waren er allerlei handgemaakte sieraden en kunstwerken te koop. De opbrengst van het evenement is bestemd voor de oprichting van de Science School of Natural Products voor opleiding van werkloze vrouwen tot ontwikkelaars en verkopers van natuurlijke schoonheidsproducten.


maatregelen corona

Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).