Het slechte weer met een stevige wind, regen en bliksem en donder hebben in de late middag en een deel van de avond onder andere ervoor gezorgd dat een flinke boom is omgewaaid. Op Mahuma was er ook een wervelwind, zo heeft de politie laten weten.


Overlast door slecht weer 1Het slechte weer van gisteren had indirect met orkaan Maria te maken, zo heeft de Meteorologische Dienst laten weten. Een lichtmast is op een dak van een woning aan de Kaya Mochila gevallen, het dak is in brand gevlogen maar het vuur is tijdig geblust. Door het slechte weer zijn verschillende elektriciteitsdraden tegen elkaar geslagen waardoor het vonkte. Bij het ter perse gaan van de krant had de politie nog geen volledig overzicht van de overlast.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).