Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - De nationale selectie van Curaçao heeft gisteren in een spannende halve finale van de Scotiabank Caribbean Cup 2017 met 2-1 van Martinique gewonnen. 

voetbal
Martinique stond eerst nog voor, maar na een doeltreffende penalty voor Curaçao, was de stand gelijk.En even later scoorde nummer 19 Rangelo Jango het tweede doelpunt voor Curaçao. Curaçao gaat nu door naar de finale, die op 25 juni plaatsvindt en om 19.30 begint. Door naar de finale gaat in ieder geval ook de selectie van Jamaica, die de wedstrijd gisteravond tegen Frans-Guyana heeft gewonnen.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.