Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - Een actieve storing die zich boven de Atlantische Oceaan, tussen Afrika en het Caribisch gebied aan het ontwikkelen is, vormt vooralsnog geen bedreiging voor Curaçao.

cyclone

Dat stelt de Meteorologische Dienst (Meteo) tegenover deze krant. Wel zullen de eilanden hier mogelijk op woensdag en donderdag iets van kunnen merken.
Hoewel actief, heeft de storing zich volgens de Meteo nog niet tot depressie, storm of orkaan ontwikkeld. Wel meldde het National Hurricane Center gisteravond dat op dat moment de kans 90 procent was dat de storing zich in de volgende 48 uur tot een ‘tropical cyclone’ zou ontwikkelen.
De Meteo stelt de storing hoe dan ook nauwlettend te zullen volgen en raadt de gemeenschap aan de weerberichten gedurende de komende dagen te blijven volgen voor meer updates over het weersysteem.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).