Het is ironisch-pijnlijk te zien dat het Autonomiemonument, waarop de tekst ‘Steunend op eigen kracht doch met de wil elkander bij te staan’, het toneel is van individuele armoede. De nieuwe regering in wording, het kabinet-Rhuggenaath (PAR, MAN en PIN), is voornemens structureel meer aandacht te besteden aan de sociale vooruitgang van en onderwijs aan mensen. Er is veel werk aan de winkel, want ook elders op het eiland is er sprake van achterstanden, en ook de aanstaande ministersploeg heeft geen toverstokje, maar ‘de wil de ander bij te staan’ is er. 

elkander


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.