Carnival Cruise Line breidt uit
Van een onzer verslaggevers
Willemstad - In 2018 zal Carnival Cruise Line met het schip Carnival Journeys het programma uitbreiden met 13 nieuwe reizen van 12 tot 14 dagen. Van deze 13 reizen doen er 6 ook Curaçao aan.

cruises
Het zijn extra cruises op de al eerder aangekondigde reizen van 9 tot 15 dagen voor 2017. ,,Behalve dat de mooiste plekjes van de wereld bezocht worden, kunnen de gasten op de Carnival Journeys-cruise meedoen aan allerhande activiteiten aan boord zoals een fotografie- of kookcursus, kunst en handenarbeid en omgaan met social media”, zo staat op de website van de cruiselijn te lezen. Er is op de site veel aandacht voor de activiteit ‘Throwback Sea Day’ waarbij teruggegaan wordt in de tijd, naar 1987, en strandactiviteiten georganiseerd worden bij het zwembad en op het dek met spelletjes van vroeger.
De zes nieuwe reizen waar Curaçao in begrepen is, zijn (1) Carnival Breeze: een 14-daagse Zuid-Caribische reis die vertrekt van Galveston en eindigt in Port Canaveral. De eilanden die aangedaan worden zijn Grand Cayman, Aruba, Curaçao, Grenada, Barbados, Dominica en Sint Maarten. (2) Carnival Freedom: een 14-daagse Panamakanaal round-trip, vertrekkend van Galveston. De reis gaat naar Montego Bay (Jamaica), Aruba, Curaçao, en Cartagena (Colombia) met een transit in het Panamakanaal en dan door naar Limon (Costa Rica) en Cozumel (Mexico). (3) De Carnival Pride gaat in twee weken tijd van de Zuid-Cariben naar Baltimore en doet ondertussen de volgende eilanden aan: Grand Turk, Aruba, Curaçao, Barbados, Sint Lucia en Sint Maarten. (4) Carnival Ecstasy gaat in 12 dagen van Charleston naar Amber Cove (Dominicaanse Republiek) via Aruba, Curaçao, Sint Maarten en San Juan (Puerto Rico). (5) Carnival Miracle doet twee weken over een reis van Tampa naar Cozumel en Limon met een transit via het Panamakanaal naar Cartagena, Aruba, Curaçao en Ocho Rios (Jamaica). (6) Carnival Sunshine doet 13 dagen over een reis van Port Canaveral naar Aruba, Curaçao, Sint Maarten, Saint Kitts, San Juan en Amber Cove.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).