Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Gouverneur van Curaçao Lucille George-Wout heeft deze week de 39 genomineerde ‘Ster Vrijwilligers van 2016’ als eregasten uitgenodigd voor een receptie op het Paleis van de Gouverneur.

stervrijwilligers

 

De jaarlijkse Ster Vrijwilligers-prijs wordt georganiseerd door Curaçao Cares om uitblinkende vrijwilligers te erkennen en hun inzet ten behoeve van de gemeenschap te vieren.
Sociaalmaatschappelijke organisaties, buurtorganisaties, sportclubs en andere organisaties die op steun van vrijwilligers rekenen, hebben hun ‘Ster Vrijwilliger’ genomineerd voor een onderscheiding. In het bijzijn van de gouverneur werd stilgestaan bij het belangrijke werk dat deze vrijwilligers verrichten. Iedere Ster Vrijwilliger werd afzonderlijk genoemd en zijn/haar belang voor de sociale organisatie werd gedeeld met het publiek.
Ster Vrijwilligers komen in elke vorm en in elke gemeenschap voor en hebben enkele eigenschappen gemeen: ze zetten zich belangeloos in voor anderen, ze dragen bij aan de sociale omgeving van iedereen en onderscheiden zich binnen de gemeenschap, terwijl zij vaak voor het grote publiek onbekend zijn. ,,Ster Vrijwilligers zijn de helden van grote, kleine, populaire en minder populaire doelen. Zij werken er vastberaden aan om de wereld een stukje mooier te maken”, aldus de gouverneur tijdens de bijeenkomst.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).