De Kustwacht Caribisch gebied heeft 220 kilo, vermoedelijk, cocaïne onderschept. De drugsvangst vond plaats nabij de Bovenwindse Eilanden. Volgens de kustwacht vond de onderschepping plaats na een ‘wilde achtervolging’. Het patrouillevliegtuig van de kustwacht monitorde daarbij de twee verdachte vaartuigen. Nadat de twee snelle interceptievaartuigen de verdachte boten tot stoppen hadden gedwongen, konden de drie opvarenden worden gearresteerd en de ruim 200 kilo drugs in beslag worden genomen. De drugssmokkelaars, de balen drugs en het verdachte vaartuig zijn overgedragen aan Sint Maarten. Zij hebben de zaak in onderzoek.

kustwacht


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.