Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Elvis Thode volgt per 1 februari Henri Gerrits op als financieel directeur van het Sint Elisabeth Hospitaal (Sehos).

sehosthode

Thode is sinds eind augustus vorig jaar al de financiële man van het Sehos, naast algemeen directeur Frank Poen en medisch directeur Franke Scheper: eerst als consultant en sinds 1 januari dit jaar als interim-cfo.
Henri Gerrits maakte de laatste maanden van 2016 al geen deel meer uit van het dagelijks bestuur omdat hij nog vakantiedagen tegoed had. Poen en Scheper namen Thode aanvankelijk op tijdelijke basis aan in afwachting van een reactie op de vacature. Uiteindelijk is Thode zelf dus de man die Gerrits opvolgt.
Thode is van Curaçao, ging naar het Peter Stuyvesant College en werkte van 1985 tot 1990 voor accountantsbureau KPMG. In 1996 studeerde hij af in Business Economics, met een masterdiploma, aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Van 2005 tot 2015 was Thode werkzaam voor RBC Royal Bank op Curaçao. Datzelfde jaar begon hij zijn eigen bedrijf Consulta Management, dat gespecialiseerd is in financieel advies en financieel management. Thode heeft ervaring met ‘change management’ en haalde onlangs een certificaat op dat gebied.
Met de nieuwe financieel directeur is de Raad van Bestuur van het ziekenhuis weer compleet. De dagelijkse leiding van het Sehos is in handen van Poen, Scheper en Thode.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).