Lezers van het Antilliaans Dagblad worden vandaag verrast met een gratis extra bijlage die volledig is gewijd aan de honderdste verjaardag van ‘Bo banko amigu’ Maduro & Curiel’s Bank (MCB).


mcbDe bank heeft bij verschillende personen en bedrijven op een bepaald moment een belangrijke rol gespeeld. Daarom wilden zij de kans niet voorbij laten gaan om de MCB te feliciteren met haar honderdjarig bestaan.

In deze extra bijlage wordt teruggeblikt op de oprichting van de bank, mijlpalen die in de loop der jaren zijn behaald en niet te vergeten de niet weg te denken plaats die de MCB inneemt binnen de Curaçaose gemeenschap. MCB: pabien!

Bekijk de speciale MCB-bijlage.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).