Van een onzer verslaggevers
Philipsburg - Het zou kunnen gebeuren dat Sint Maarten de komende vier jaar af en toe bezoek krijgt van de Air Force One.

 

TrumpDe gekozen president van de Verenigde Staten, Donald Trump, bezit namelijk een landgoed op de Franse kant van het eiland. Het presidentiële vliegtuig kan daar niet landen en zal dus op Princess Juliana International Airport moeten landen als Trump het eiland bezoekt.
Of dat gebeurt is uiteraard niet zeker. De Amerikaanse president beschikt in de VS zelf ook over een buitenverblijf, Camp David. Trump heeft op meerdere plaatsen bezittingen en het paleis op St. Martin wordt verhuurd voor exclusieve vakanties. Het Chateau des Palmiers (Palmenpaleis) kocht hij in 2013, volgens The Daily Herald destijds voor een kleine 20 miljoen dollar. Er staan twee grote villa’s aan de afgelegen Plum Bay in het noordwesten van het eiland, dat verder beschikt over een tennisbaan en fitnessruimte. De huurtarieven zijn alleen op aanvraag beschikbaar.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.