Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De 13e editie van de Ride, Sail, Swim & Walk for the Roses zal plaatsvinden op 29 januari 2017. Dat maakte de organisatie gisteren bekend bij de feestelijke kick-off op Landhuis Cerrito.

rideroses

Voor het grootste sportieve evenement van Curaçao, waar naar verwachting meer dan tienduizend mensen aan zullen deelnemen, is het hoofddoel wederom zo veel mogelijk fondsen in te zamelen voor het Prinses Wilhelmina Fonds (PWF), dat het geld gebruikt voor de bestrijding van kanker en de begeleiding van patiënten en hun familie.
Voorafgaand aan de Ride for the Roses vindt in The Cinemas in Otrobanda op 1 december de lokale filmpremière plaats van ‘Sully’, het waargebeurde verhaal van de piloot die in 2009 een noodlanding uitvoerde op de Hudsonrivier. Voorafgaand aan de filmvertoning zal Tobias ‘Tito’ Cordeiro, die 46 jaar geleden het ongeluk met een ALM-vliegtuig heeft overleefd, komen spreken. Ook de opbrengst van deze avond zal naar het PWF gaan.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).