Een oude rot in de muziek, maar Tom Jones kon het publiek van het Curaçao North Sea Jazz Festival (CNSJF) gisteravond nog steeds verleiden en betoveren. jonesEerder klonken al de Cubaanse klanken van het collectief The Cuban Affair, de soul van Betty Wright en het dak ging eraf bij de herkenbare hits uit de jaren 80 van Level 42. Daarmee kon de avond al niet meer stuk toen er nog optredens moesten komen van het Branford Marsalis Quartet en de sterren Jamie Cullum en Chris Brown. Vanavond wordt op het festival minstens zoveel enthousiasme verwacht, voor onder andere Ilan Chester, J Balvin, Lenny Kravitz en Charlie Wilson.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.